Nyheder

Til alle jer, der deltog i vores høstgudstjeneste

 

Vi havde vist alle en fantastisk dag – og nød pølsevognens lækkerier, Politikorets skønsang og det dejligste solskin. Dog var der én mangel: Kirken var ikke pyntet i efterårets blomsterpragt, som vi netop plejer til høstgudstjenesten.

Det beklager vi virkelig meget!
Vi kan dog forsikre jer om, at næste år bliver kirken flot pyntet og smykket i efterårets skønne farver. Præcis som alle andre år.

 

Tak for at deltage i denne dejlige dag.

Venlig hilsen konstitueret formand Børge Hansen

 


Christina er tilbage er endt orlov

Christina Inés Wandel vender tilbage efter endt orlov. Første gang, du kan opleve
Christina i kirken igen, er til gudstjenesten i Jersie Kirke søndag den 23. juli kl. 10.30. Hun er tilbage på fuld tid den 14. august 2023 - når sommerferien er afholdt med familien. 

 

Gratis lift til kirke
Vil du gerne i kirke om søndagen, men mangler et lift, kan vi tilbyde, at du ganske gratis kan køre med taxi. Du skal blot ringe til Dantaxi i Solrød på tlf. 48 48 48 48 og bestille transport til og fra Jersie Kirke.

COVID-19
Samtlige restriktioner i kirken - i forhold til brug af mundbind, deltagerantal og afstandskrav - ophører pr. 1. februar 2022. Fra den dato er der således ingen ekstraordinære hensyn at tage til covid-19. Vi efterlever Sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger - f.eks. afspritning.