Jersie-Solrød Menighedspleje

Vi hjælper lokalt. Menighedsplejen har fokus på de lokale menigheder og hjælper, hvor der er brug for det.
 
Menighedsplejen står bl.a. bag uddeling af julehjælp til familier efter ansøgning, ligesom menighedsplejen også ad-hoc giver en økonomisk håndsrækning i andre sammenhænge.

Fredagstræf
Derudover arrangerer menighedsplejen det velbesøgte Fredagstræf, hvor vi den sidste fredag i måneden mødes til en kort andagt, to-retters hjemmelavet middag og et indslag. Det kan være et interessant foredrag, musikunderholdning eller en filmaften. Det koster 75 kr. at deltage, men husk at bestille din billet, for der er rift om pladserne. Billetter købes/sælges på de to kordegnekontorer (i Jersie Sognehus og Solrød Strandkirke).
 
Genbrugsbutikken
Jersie-Solrød Menighedspleje har desuden genbrugsbutikken på Solrød Strandvej 99. Butikken drives af frivillige. Overskuddet fra butikken går til menighedsplejen, bl.a. julehjælp og andre sociale formål.
 
Menighedsplejen får sine indtægter fra bl.a. kollekten ved gudstjenester, solgte billetter til fredagstræf og salget gennem genbrugsbutikken.
 

Vil du være frivillig?
Menighedsplejen baserer sig på frivillige ildsjæle, der gerne vil gøre en indsats i de lokale sogne. Vil du gerne gøre en forskel og hjælpe til? Vi har altid brug for flere hænder. Kontakt os gerne på tlf. 40 59 43 98.