Koncerter

Der er planlagt følgende koncerter og musiske oplevelser for perioden januar til juni 2023:

Den 15. januar kl. 16-17 i Jersie Sognehus
Cello-koncert med talentfulde Andew Power

Andrew Power er en ung, dygtig musiker - med celloen som fast følgesvend. Han er oprindelig brite, men har boet i Danmark i 15 år. I de seneste 11 år har han optrådt i mere end 15 forskellige lande i Europa. Han har stor passion for nutidig musik og optræder i mange forskellige ensembler og musiske konstellationer. Han har en bachelorgrad fra Guildhall School of Music and Drama i London og en kandidatgrad fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 

Den 17. marts kl. 19 i Jersie Sognehus
Koncert med John Cleworth - om den elektroniske musik

John Cleworth er en ung musiker - med en særlig stor forståelse for elektronisk musik. Han er født i Australien og har både studeret og arbejdet i London, Berlin og København. Fra en tidlig alder har han påskønnet musik og kvaliteten af lyd - fra bl.a. trommer, percussion og klaver – og har udviklet et meget stort kendskab og god forståelse for musikken. 


Den 7. april kl. 14 i Jersie Kirke
Musikgudstjeneste 


Den 7. maj kl. 16 i Jersie Sognehus
Opera-klassikere ved Svafa Thorhallsdottir

Kirkens organist Esben Nordborg Møller har inviteret Svafa Thorhallsdottir til at give hendes musikalske fortolkning af en række af de store opera-klassikere. Svafa er uddannet musiklærer ved Musikkonservatoriet i Reykjavik med videregående studier på kandidatniveau ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun optræder som sangsolist i mange sammenhænge og ved kirkekoncerter rundt omkring i landet.